Tre gode ideer til sjov for hele familien

Skal der ske noget sjovt for hele familien, så er der mange muligheder. Hvis I gerne vil være sammen og lave noget sammen, kan I lave mange forskellige ting. Måske er der noget bestemt, som I plejer at lave? Så kan I ty til det, eller I kan prøve noget nyt.

Nogle familieaktiviteter kræver meget og er dyre. Der skal planlægges og betales, hvis I skal i Legoland. Men der findes heldigvis også aktiviteter, som er mere overskuelige, og som I kan lave sammen.

Spil 7 kabale

Har I bare et spil kort eller adgang til internettet, så kan I sammen spille 7 kabale. 7-kabale er en hyggelig og rolig aktivitet. Den er designet, så man kan spille spillet helt alene, men det kan også være sjovt at være flere om det. Er I lidt for mange, kan I lægge hver jeres 7 kabale. Så kan I hjælpe hinanden, når der er brug for det.

Lav mad

I kan også tage en aktivitet, som du selv måske foretager dig hver dag: Madlavning. Gør det til en fælles ting, og lav mad sammen. I kan lave al slags mad. Det kan være aftensmaden, eller I kan bage en kage sammen.

Børn kan sagtens hjælpe til med madlavning. Der er mange opgaver, der kan klares af de mindste.

Udforsk naturen

Kan I lide naturen, så kan I udnytte den. Brug den som jeres aktivitet. Gå en tur ud i naturen, og udforsk den. I kan gøre det på mange måder. I kan finde forskellige sorter og snakke om træer og planter. I kan lede efter dyr, eller I kan lege gemme i skoven.

Vil I kombinere tingene lidt, så lav noget mad, som I kan tage med ud i naturen. Når I holder en pause fra jeres udforskning, kan I spise lidt og lægge en 7 kabale.