Tag på familieferie ved Gardasøen

Tag på familieferie ved Gardasøen

 

Vi har fået et god tag på pandemien, som har raset verden over det sidste år. Det betyder også at vi nu endelig kan komme ud og rejse igen – hvilken lettelse! En familieferie ved Gardasøen er en fantastisk destination, og det er nu muligt at komme afsted igen. Italien er et fantastisk dejligt land, og det er relativt nemt selv at køre dertil. Hvis man ønsker at køre til Italien er Gardasøen i hvert fald et oplagt valg, som man helt sikkert ikke kommer til at fortryde.

 

Gardasøen i Norditalien

 

Gardasøen er en af de mest populære destinationer, når man taler om at køre selv til søerne i Italien. Europæerne elsker området og valfarter dertil, for Gardasøen er simpelthen bare et sted, som skal opleves. Området ved Gardasøren byder på nogle helt fantastiske campingpladser som er yderst familievenlige. Det er dog også muligt at finde nogle lækre hoteller, hvis man ønsker at tage afsted uden børn. Gardasøen er Italiens største sø, og der er ikke noget at sige til at destinationen er så populær med den flotte natur og hyggelige omgivelser.

 

De mest populære byer omkring Gardasøen er Limone, Sirmione, Salò, Malcesine, Bardolino og Peschiera del Garda. Gardasøen bliver hvert år besøgt af mange tusinde turister fra hele Europa, og destionen er da også en af danskernes foretrukne.

 

Campingpladserne ved Gardasøen er alle placeret i smukke omgivelser og en god feriestemning kan man helt klart godt forvente at blive mødt med. Det forholder sig sådan at faktisk de fleste campingpladser ved Gardasøen er ret så børnevenlige fyldt med sjove faciliteter, som børn bare vil elske.

 

Camping ved Gardasøen

 

Det har i den grad sine fordele at køre til Italien selv på camping ved Gardasøen. Det gør det nemmere for jer som familie at komme rundt i området, når I er ankommet til Norditalien. Det er en helt anden frihed man vil opleve, hvis man har sin egen bil med. Det gør en meget mere mobil, og man kan køre lige derhen, hvor man vil.

 

Gardasøen er Sydeuropas største sø og ligger midt i et storslået bjerglandskab, som er sjælendt set. Man kan komme til Gardasøen fra Danmark relativt nemt. Man kan flyve, og det tager ikke meget mere end tre timer, men det er også muligt at køre, hvor man kan nå til Gardasøen på omkring 20 timer. Man kører simpelthen bare igennem Tyskland og Østrig, og snart vil man lande i Norditalien.

 

Forhåbentlig har du nu fået et indblik i, hvorfor Gardasøen er så populært et feriemål – og hvorfor flere og flere familier vælger at køre dertil.