Tips til campingferien med ungerne

Hvis du har børn og gerne vil på ferie med dem, kan det være, at du overvejer at tage på campingferie. Det kan være at Corona har sat en stopper for jeres planer, eller måske er der ikke lige penge til en ferie til maldiverne. Måske har du selv været på campingferie en masse og vil gerne føre traditionen videre til dine børn. I alle tilfælde kan du her finde nogle tips, som du måske ikke havde tænkt på før, men som kan gøre jeres ferie endnu bedre. Alt lige fra køleboks med kompressor til underholdning kan findes her.

Sørg for at det er komfortabelt

Din børn er helt sikkert vant til jeres varme hjem med kolde drikkevarer og mad og snacks lige ved hånden. Noget af charmen ved campingferier er, at man kommer væk fra alle de materialistiske overflødigheder, som man kan have derhjemme. Dog er der alligevel nogle ting, der er smarte at have med. F.eks. en køleboks med kompressor, som du kan finde på Bluebay-marine.dk til lige dit budget. Det er også smart at have en minigrill med eller en mobil ovn, så man ikke skal bestille mad eller spise rå mad hver dag.

Vær klar med underholdning

Det er helt klart også vigtigt, at man er klar på at kunne underholde sine børn. Det er også en del af campingferien at man lærer at lave ingenting uden at kede sig, men en hel uge eller weekend uden underholdning giver nok ikke dit barn den største lyst til at tage på camping igen. Dog kan man med fordel lade ipads og computere blive i tasken så meget som muligt og i stedet spille bold eller minigolf eller noget andet, så man rigtigt mærker, at man er på ferie og ikke bare er på elektronik hele ferien.

Klassikere er klassikere af en grund

Ting som kortspil og snobrød er klassikere på sådan en campingferie, og det er der en helt god grund til. Både børn og voksne elsker det, så hvis du skal på camping, skal du helt klart huske kortspillet og bambuspindene til at riste skumfiduser eller lave snobrød. Hvis det er muligt, kan I lave jeres eget bål sammen og lave snobrød over det. Nogle knive til at snitte pinde er også en sjov aktivitet, der får barnet ud i naturen for at kigge efter den helt rigtige pind.