Sund hund med frisk hundemad

I mange år har man givet hunde tørfoder. Det er en meget udbredt kostløsning for hundeejere, og den indeholder da også den nødvendige næring. Men hvis man tænker med lidt etik på sin hund, så virker det måske en smule kedeligt med det samme tørfoder hver eneste dag, tre gange om dagen.

Hvis dette resonerer med dig, så er løsningen måske frisk hundemad, i stedet for det monotone tørfoder. Med frisk hundemad forkæler du din hunds sanser, imens du samtidig giver den et sundere og naturligere alternativ til tørfoder.

En gladere hund

Det er godt for en hund at blive stimuleret. Hunde opholder sig jo typisk indenfor i løbet af dagen, imens menneskene er på arbejde og i skole. Her sker der ikke så meget, og hunden har brug for at få stimuleret sin hjerne. Det kan virke stimulerende og spændende med noget variation i madens smag og tekstur, og det bringer frisk hundemad, i modsætning til tørfoder. Så lad din hund nyde nogle spændende og varierende måltider, ligesom som vi selv gør det.

Et sundere alternativ

En hundemave har godt at blive puttet nogle forskellige ting ned i. Den mere rå og mindre bearbejdede mad er langt bedre for fordøjelsen. Hunden har godt af at skulle fordøje friske grøntsager, de er nemlig pakket med fibre og vitaminer. Så udover at det er mere lækkert og sjovt for din hund at spise sine tre måltider, så er det også meget sundere. Der er forskning bag, og det giver en højere livskvalitet og mere energi.

Hunden er menneskets bedste ven

Hunden er jo vores bedste ven, og vi elsker vores kæledyr meget højt. Derfor er det også pengene værd at forkæle din hund ift. kost. Det er selvfølgelig et spørgsmål om prioritering, ligesom at man kan overveje at købe råvarerne til sin egen mad lokalt og økologisk for en sundere kost, og hvis man ikke har plads i sit budget til at give sin hund frisk hundemad hver eneste dag, så kan man overveje at gøre det en gang om ugen fx.

Så forkæl din bedste ven med naturlig og sund hundemad, det vil din hund være taknemmelig for. En tube ‘MÆT’ indeholder både fisk, gris, ris og en masse forskellige grøntsager. Det er rigtig godt, for det er sundt at spise en varieret kost – ligesom sundhedsstyrelsen anbefaler det til os.