Hele familien kan få rettet tænder med invisalign

Mange går rundt med et ønske om at få rettet deres tænder helt til, så de kan få sig det perfekte smil. Mange afskriver dog denne drøm, hvis de ikke fik togskinner på i deres teenageår. Men dette behøver ikke være virkeligheden. De færreste ønsker måske at få en stor og tydelig tandbøjle på i deres voksenliv, men faktisk er det muligt for hele familie at få rettet deres tænder på en nem og usynlig måde med invisalign. Se mulighederne for dette på tandbro.dk.

Hvad er Invisalign helt præcis?

Invisalign er en type af tandretning, hvor der anvendes gennemsigtige tandbøjler, der retter dine tænder. Ved denne type af tandretning får du en bøjle af din tandlæge som skal bæres hele døgnet rundt. I takt med at dine tænder rykker sig mere på plads vil man få udleveret en ny skinne af sin tandlæge indtil tænderne er rettet helt på plads, og du er tilfreds med resultatet. Denne type af behandling vil typisk tage alt fra tre måneder til to år. Det tager altså ikke lang tid at opnå det smil som du går og drømmer om med invisalign.

Mange fordele

Der kan være flere årsager til at man afholder sig fra at få rettet sine tænder. En af disse kan være frygten for smerter. Invisalign er en meget skånsom tandregulering, hvor du langsomt får rettet dine tænder til. Du vil altså ikke komme til at mærke store smerter i forbindelse med at dine tænder retter sig. Derudover niver og river denne type af bøjle ikke i dit tandkød og dine kinder på samme måde som den traditionelle tandbøjle. En anden fordel ved invisalign kan ses i forbindelse med din tandhygiejne. Denne type af bøjle kan altid tage ind og ud af din mund, hvilket gør det nemmere at holde den ren og få børstet dine tænder præcis som du plejer.

Er det dyrt?

Det vil selvfølgelig aldrig være gratis at få rettet sine tænder, men prisen på en behandling med invisalign varierer ikke meget fra en tandregulering med en traditionel tandbøjle. Som med meget andet kan behandlingens pris varierer alt efter, hvor du får den lavet. Det kan derfor være en god idé at kontakte flere forskellige tandlæger for at høre, hvor meget en behandling med invisalign vil koste hos de forskellige. Derudover er det mulighed for at få tilskud til behandlingen med invisalign, hvis du har en sygeforsikring. Det er derfor muligt at få en tandregulering med invisalign uden at det bliver meget dyrt.