Her er de 3 bedste vugger til baby

Leder du efter en vugge til den lille nye? Vugger er der rigeligt af og markedet af babytilbehør boomer med valgmuligheder. Som nybagt forældre kan babyvugger være en jungle at finde rundt i. Hvad er det mest hensigtsmæssige valg for den lille? Skal man tage imod venners anbefalinger? Hvor shopper man bedst og billigst? Det nemmeste kunne være, hvis der fandtes en overskuelig og grundig oversigt over de bedste babyvugger, som både er af høj kvalitet, funktionsdygtige og til overkommelige priser. Og det gør der heldigvis! Læs med her og find ud af, hvilke 3 vugger der er de bedste at købe til din baby.

BabyDan Sofie Vugge

Den testvindende baby vugge fra BabyDan er det absolut bedste valg, hvis du ønsker god kvalitet, smart gyngefunktion og elegant design i ét og samme møbel. Den fine vugge er designet i bøgetræ og kommer med nænsom gyngefunktion, så din baby forsigtig bliver lullet i søvn. BabyDan Sofie Vugge er skabt i et helt unikt nytænkt design, hvor selve stellet står fast på jorden mens kun den øverste del af sengen bevæger sig. Det vil sige at benene altid står solidt fast på jorden, selv når der gynges løs. Vuggen kan holde til hele 20 kilo, så selv når babyen vokser sig større, så kan vuggen stadig bruges. Derudover kommer vuggen med en smart sengehimmelpind, så der kan hænges et yndigt overhæng over barnets hovede.

Nonomo slyngevugge

Hvis du leder efter en gynge med beroligende bevægelser, som minder om gyngegangen inde i mors mave, så er en slyngevugge det perfekte valg. Slyngevuggen fra Nonomo er en hængevugge, som kan placeres hvor som helst i hjemmet uden at optage gulvplads. Vuggen kommer i et smart design, som omfavner babyens krop, således den lille altid føler sig tryg. Den smarte hængevugge har bløde gyngende bevægelser, som selv aktiveres, når barnet bevæger sig. Samtidig giver slyngevuggen fra Nonomo perfekt støtte til både barnets ryg og hovede, hvilket forhindrer at barnet får fladt baghovede.

Oliver Furniture

Vuggen fra Oliver Furniture er det klassiske vuggedesign, som vi alle kender. Vuggen kommer i bæredygtigt naturtræ og passer storartet ind i det nordiske hjem. Vuggen er udstyret med solide træhjul, som gør at den let kan transporteres fra rum til rum. Møblet er også justerbart, så højden kan tilpasses efter ønske, så den for eksempel passer perfekt ved siden af mors og fars seng. Denne vugge er også designet som et multifunktionelt møbel, der kan mere end bare at gynge. Den kan for eksempel fovandles til både kravlegård eller en hyggelig siddebænk, så selv når babyen vokser sig fra vuggen, så har du stadig et funktionelt børnemøbel i huset.

Du kan finde disse tre fantastiske vugger og meget mere på https://demindste.dk/vugge/ her kan du også læser yderligere om vuggernes specifikationer, prissammenligninger og anmeldelser. Her finder du alle de bedste vugger i test, som kan lede dig direkte til butikken. Det behøver ikke være uoverskueligt at købe en vugge til den lille. Tag et kig på de testvindende produkter og find de bedste vugger, der findes på markedet lige nu.