Design et mobilcover med dit barns kæledyr på 

Det er vigtigt at have et cover på sin telefon, så man beskytter den fra skader. I den forbindelse vil du sikkert gerne have et cover, som du synes er flot. Der findes covers med mange forskellige farver og motiver, hvad end du har en iPhone, en Samsung eller noget helt tredje.

Men vidste du, at det er muligt at designe sine egne mobilcovers? Man kan altså helt selv vælge, hvad der skal være motivet bag på sin telefon. Dette er noget især dine børn kan få glæde af. Læs mere om det her!

Kæledyret er altid med

Børn elsker som oftest deres kæledyr, og synes at de er noget af det sødeste der findes. Derfor er det oplagt at få lavet et cover til deres telefon med kæledyret som billede. Hvis I har flere dyr eller bare mange gode billeder af jeres kæledyr, kan du eventuelt lave en collage med flere fotos.

 

Når dit barn så er væk hjemmefra og savner sin hund, kat eller andet, er det utroligt hyggeligt at kunne kigge på billedet. De kan også vise det til deres venner i børnehaven eller skolen. Det er helt sikkert noget, som dit barn kommer til at vise frem og kigge på, og som bringer glæde for barnet.

 

Perfekt som gave eller overraskelse

Et cover med dit barns kæledyr på kunne være fantastisk som en gave. Giv det til en fødselsdag, eller bare en dag hvor du ønsker at overraske dit barn. Et design mobilcover utroligt let at lave, da man bare skal uploade et billede. Resten ordnes af det pågældende firma, og du kan egentlig bare slappe af og vente på at du modtager coveret.

 

Få endnu mere ud af gaven ved at lave et lille fotoshoot sammen med barnet og jeres kæledyr. Så har barnet selv været med til at tage billederne, hvilket bare gør coveret endnu mere personligt!