Cocohagens plantebaserede kakaotrøfler er perfekte til madpakken

Dette indhold er sponsoreret.

Du åbner din madpakke. Der er en ostemad, en spegepølsemad, en kartoffelmad og nogle stænger af gulerod og agurk ved siden af. Du er glad for at få noget at spise, men tænker samtidig, at madpakken godt kunne have været lidt mere spændende. Du skæver over til maskinen, hvor du kan trække en Marsbar eller en Snickers, men bliver enig med dig selv om, at det alligevel er for usundt med sådan en kaloriebombe.

Men hov – du ser, at din nabo med en lignende madpakke tage en lille lækker bliss bite fra Cocohagen op af sin – den ser delikat ud, og du kan se, at den er helt plantebaseret. Du har nu fået en god idé til din næste madpakke, nemlig Cocohagens plantebaserede kakaotrøfler. Nu skal du blot finde en Cocohagen forhandler.

Cocohagens plantebaserede kakaotrøfler er også et perfekt alternativ eller supplement til fredagsslikskålen, hvis du for eksempel har børn. Du lærer dine børn at nyde sundt, økologisk kvalitetsslik i stedet for det usunde, konventionelle og masseproducerede slik, og du giver deres maver fri fra maveonde efter at have proppet sig med Malaco eller Haribo-slik.

Hvem er Cocohagen?

Cocohagen er et firma fra Humlebæk i Danmark, som specialiserer sig i at lave sunde og lækre mellemmåltider, såsom sundt slik, snacks og dadelbidder. Mest kendt er deres Cocohagen plantebaserede kakaotrøfler, som er 100 % økologiske, uden tilsætningsstoffer af nogen art og uden konserveringsmidler, gluten og laktose. De er med andre ord en perfekt sund snack, som passer lige ind i en madpakke som supplement til de mere kedelige rugbrødsmadder.

Cocohagen har sat sig for at revolutionere snolder for de slikglade danske forbrugere ved at gøre cravings efter slik foreneligt med et sundt liv. Vi kender nok alle sammen det, at man bruger lidt for mange penge i bland-selv-sliks-afdelingen, hvilket kan ses på sidebenene. Men dette kan være fortid, for Cocohagens slik er sundere end sundt – og så smager det tilmed himmelsk.

Foruden deres fornemme, sunde slik, er Cocohagens slik produceret så økologisk og bæredygtigt, som det overhovedet kan lade sig gøre. Derfor kan du nyde Cocohagens madpakkebidder med god samvittighed i forhold til Moder Jords ve og vel. Det er altid rart at se et firma, hvor bæredygtighed og økologi kan gå hånd i hånd med fortræffelig smag.

Cocohagen har en superflot score på Trustpilot, hvor 93 % af anmelderne vil gå så langt som at kalde dem fremragende. Cocohagen er altså et brand, der har en enormt stor tilfredshed fra sit bagland. Derfor er der ingen grund til at tøve med at forsøge sig med for eksempel en madpakkebid eller en bliss bite i din næste madpakke. Stor som lille, voksen som barn, der er altid kun fordele ved at vælge det sunde alternativ til din næste fredag foran fjerneren eller til din næste madpakke på jobbet eller i institutionen. Det er bare med at komme i gang.