Her kan du spore din pakke med hundelegetøj

Har du købt hundelegetøj online, er det rart at kunne følge med, hvor langt fragt og forsendelsen er i processen. Det er godt at være forberedt til at kunne modtage din pakke.

Venter på pakken
Kender du det med at du endelig har fået bestilt det hundelegetøj, du længe gerne ville have haft bestilt i rigtig lang tid, og nu sidder du bare og venter på pakkeforsendelse. Heldigvis er der stort set altid mulighed for at følge med i, hvor langt forsendelsen er. Så kan du forberede dig på, hvornår du kan forvente, at du vil modtage pakken med det nye hundelegetøj. Det er altid godt at være forberedt.

Hundelegetøj

Det er vel lige meget hvilken form for hundelegetøj du har bestilt. Du vil bare gerne vide, hvornår det kommer frem. Lige meget om du har bestilt bolde, plastikdyr som jeres hund kan bide i og lege med, tov til at lege med eller noget her fjerde, så er det rart at kunne tracke fragt og forsendelsen, og have overblikket. Og selvfølgelig gælder det også, hvis du har bestilt hundemad eller andet vigtigt til jeres hund.

Giver tryghed hele vejen

Det er rart at vide, at du kan spor pakker nemt og hurtigt. Det giver den ekstra tryghed om at du hele tiden har overblikket med hvor langt din pakke med hundelegetøj er. Alle de store distributionsselskabet tilbyder heldigvis sporing. Og det fungerer utroligt optimalt både hos GLS, PostNord, DAO og UPS. Både hvis der er tale om nationale eller internationale forsendelser, så det er super nem adgang, du har til den nuværende status på din pakke.

Track and trace

Funktionen som benyttes til at spore din pakke med hundelegetøj kaldet for track and trace. Det er ikke fordi pakken er udstyret med en GPS sender, men det handler om at pakken bliver registreret i et online system hver gang den kommer frem til nyt sted, og du dermed kan se den seneste destination for pakken. Og oftest er der også angivet et forventet modtagelsestidspunkt på pakken. Super service, som dog også forventes, når man køber hundelegetøj.

Evt. benytte pakkeshops

Ved du at du ikke vil være hjemme på de tidspunkter, hvor der normalt leveres pakker fra den valgte distributionsvirksomhed, så kan du med fordel vælge at få leveret til en pakkeshop. De er efterhånden overalt. Kiosker eller specifikke pakkeshops, hvor du kan afhente din pakke. Faktisk er det ofte hurtigere og for mange lettere at hente sin pakke på vejen hjem i den lokale kiosk. Og vi skal nok vente lidt med at få pakkerne med hundelegetøj leveret med droner.