Guide: De bedste seværdigheder i Berlin til hele familien

Berlin er en skøn by, som simpelthen bare er en oplevelse værd. Når du hører om Berlin tænker du sikkert storbyferie med uendeligt meget shopping, men Berlin er faktisk også en rigtig god destination, hvis man ønsker at tage afsted med familien. Der er gode muligheder for shopping, men der er også utroligt mange seværdigheder at begive sig i kast med at se.

 

Berlin er en af de mest interessante byer i verden grundet byens barske historie fra anden verdenskrig til den kolde krig. Berlin er Tysklands hovedstad, og er en by, som simpelthen bare byder på det hele.

 

Alt du skal vide om Berlin

 

Berlin er placeret i den østlige del af Tyskland ikke langt væk fra Polen. Man kan køre til Berlin på et par timer fra København. En køretur til Berlin med færge fra Gedser til Rostock, eller fra Rødby til Puttgarten tager omkring seks timer. Man skal dog være opmærksom på tidspunktet man kører på, da der kan danne sig en del trafik, og derfor er det en klog idé at køre fra Danmark tidligt om morgenen. Det er også muligt at flyve direkte til Berlin, og der er flyvetiden omkring 45 minutter, så det er altså lige til at klare.

 

Der findes også et hav af overnatningsmuligheder i Berlin, og det kan være relativt billigt at booke hotel, hvis man er ude i lidt god tid. Der er også rigtig gode hoteller at finde til fordelagtige priser, hvis man kan leve med at bo lidt uden for centrum. At bo lidt udenfor centrum kan også være en charme i sig selv, og det er ret nemt at komme rundt i Berlin med offentlig transport, da der både er en undergrundsbane og gode busser. Hvis man vælger at køre til Berlin, kan det være en idé at have sin bil parkeret ved hotellet, og benytte sig af den gode infrastruktur, som Berlin altså har.

 

Berlins bedste seværdigheder er mange, og der er en masse ting at se og opleve. Der er især mange historiske levn fra anden verdenskrig, og det kan være ret så lærerigt at tage en tur til Berlin for hele familien, da alle familiemedlemmer faktisk kan få noget ud af sådan en tur.

 

Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche er simpelthen en kirke, som bare skal opleves, og man kan ikke undgå at se hvordan anden verdenskrig skejede ud, når man ser på kirken grundets den manglende top.

 

Der er altså rigtig meget af opleve i Tysklands hovedstad. Og samtidig er det også rigtig nemt og ikke specielt dyrt at komme dertil. Der er altså ikke nogen som helst undskyldninger for ikke at se at komme af sted til Berlin ved den første lejlighed.