10 hurtige tips til at spice gaven op med

Julen står for døren og det er derfor tid til at pakke gaver ind til dine kære. Det er altid vigtigt at købe personlige gaver, som du ved at personen kan bruge. Men du kan også sætte dit personlige præg på gaveindpakningen, for at spice gaven mere op. Ved at bruge tid på at gøre gaven flot udviser du ekstra omtanke, hvilket blot vil give modtageren et større smil på læben, når de modtager gaven.

10 tips

  1. Segl din konvolut. Du kan sætte dit personlige præg på konvolutten til dit kort ved at købe stempler og sværte. Dermed kan du forsegle konvolutten på personlige manér. Klik her og find stempler og sværte.
  2. Lav en flot sløjfe. Sløjfen om gaven kan gøres ekstra flot med små detaljer såsom krøller, en stor sløjfe eller et anderledes mønster.
  3. Brug glitter til at dekorere kortet. Vedlæg et personligt kort til gaven og pynt kortet med glitter.
  4. Pynt gaven med glitter. Du kan købe glitter i mange forskellige farver, som kan sprinkles på gaven. Find inspiration til glitter på hjemmesiden https://dreamshop2u.dk/1976-glitter.
  5. Anderledes gavepapir. Du kan gøre gaveindpakningen sjovere ved at købe et anderledes gavepapir, som vil give modtageren et smil på læben. For eksempel kan du finde en kopi af en avis fra dagen personen er født og pakke gaven ind i dette.
  6. Til og fra med stempler. Ved at købe stempler og sværte kan du også bruge disse til andre detaljer på gaven. Du kan for eksempel skifte det traditionelle til-og-fra kort ud med et stempel på gaven.
  7. Brug naturen. Du kan tilføje lidt natur til din gave ved at binde lidt gran, tranebærgren eller en tredje komponent ind i sløjfen på gaven.
  8. Brug farver som personen kan lide til indpakningen.
  9. Læg gaven i en større æske og lad gaven være en snydepakke.

Giv dig selv tid til at pakke ind så gaven ser flot ud.