Professionel rådgivning til familiesammenføring

Selvom en udlænding har været så heldig at kunne få opholdstilladelse i Danmark, så bliver det ikke nemt at få sin familie med ind i landet. Der er mange forskellige årsager til at indvandrere kommer til Danmark og uanset årsag, er det ikke nemt at få resten af familien med. Der er strenge regler herhjemme vedrørende familiesammenføring, da man som ansøger skal kunne leve op til en masse krav, der for nogen nærmest er umulige at opfylde. Derfor er antallet af ansøgninger om familiesammenføring også faldet i løbet af de sidste år, da mange indvandrere giver op på forhånd.

 

Sæt dig ind i reglerne

Hvis du gerne vil gøre alt for at forsøge at få din familie til Danmark, så er det vigtigt at du sætter dig ind i de forskellige regler. Som ansøger skal du kunne leve op til en masse krav omkring bankgaranti, beboelse, have bestået mindst dansk prøve 3 eller det som svarer til Folkeskolens 9/10 klasseniveau. Hvis du kan opfylde de stramme krav til ansøgeren, så kan du altid finde en professionel og dermed få hjælp til at lave ansøgningen. Det kan være svært at vide hvad denne skal indeholde. Der er ligeledes krav til ansøgningens indhold og derfor er det en god ide, at få rådgivning til familiesammenføring, inden du sender den af sted.

 

En god ansøgning er altafgørende

Det er meget forskelligt hvor god den enkelte ansøger er til at beherske det danske sprog. Dette er endnu et belæg for hvorfor det er en god ide, at du får hjælp af en professionel til at få skrevet ansøgningen. Det er ikke kun en ansøgning du skal sende af sted. Der er også bestemte dokumenter som skal vedlægges for at kunne dokumentere, at du overholder kravene til at kunne søge om familiesammenføring. Derudover skal bankgarantioprettelsen også fremgå af ansøgningen, så myndighederne kan se, at du kan dokumentere en bankgaranti på 100.000 kr.

 

Giv ikke op på forhånd

Selvom det kan virke umuligt at få sin familie til Danmark, så er det vigtigt at du ikke giver op på forhånd. Hvis der er flere af kravene du ikke opfylder, så kan du arbejde på at komme i mål med dette. Det er vigtigt at have en plan, så du ved, hvordan du skal komme i mål med kravene og få din store drøm opfyldt. Du skal tro på at det er en mulighed for at få familien til Danmark, for hvis du ikke har troen på det, så vil det heller aldrig ske.