Ting at lave i et forhold som er interessante – Guide til forhold

Kortspil til parforhold er en hyggelig aktivitet, som man kan bruge til at komme lidt tættere på hinanden. Det er også en god måde at lære hinanden bedre at kende på, og måske endda finde ud af nogle ting, som man ikke vidste om den anden person.

 

Det er dog ikke alle spil, der egner sig lige godt til et parforhold. Nogle spil kan faktisk være ret skadelige for jeres forhold, hvis ikke I er forsigtige. Her kommer en lille guide til, hvilke spil I skal holde jer fra, og hvilke I kan prøve af.

 

Spil, der er skadelige for parforhold:

 

  1. Monopoly – Dette spil handler kun om at vinde, og det kan være meget svært at finde ud af, hvornår man skal stoppe. Hvis ikke man er forsigtig, kan man let falde i den fælde, at man kun tænker på sig selv, og ikke på den anden person. Dette spil kan altså godt føre til konflikter i forholdet.

 

  1. Risk – Ligesom Monopol handler dette spil kun om at vinde, men her er det dog endnu værre, da man kan risikere at tabe alt. Hvis man taber, kan det være svært at tage det hele roligt, og man kan godt begynde at blive sur og irriteret på den anden person. Det er altså ikke et spil, der egner sig til et forhold, hvor man gerne vil have fred og ro.

 

  1. Trivial Pursuit – Dette spil handler om viden, og det kan godt være ret irriterende, hvis den anden person ved mere end en selv. Man kan let føle sig dum og usikker på sig selv, og det er ikke en følelse, som man ønsker at have i et parforhold.
    4. Man kan også finde interessante spil hos en udbyder såsom mshop.

 

Spil der er gode for parforhold:

 

  1. Kortspil – Der findes et hav af forskellige kortspil, og de fleste af dem er gode til at få jer tættere på hinanden. I kan snakke sammen og lære hinanden bedre at kende, mens I spiller.

 

  1. Brætspil – Ligesom med kortspil findes der et hav af forskellige brætspil, og de fleste af dem er gode til parforhold. Det er en god måde at have det sjovt sammen og lære hinanden bedre at kende på.

 

  1. Wordfeud – Wordfeud er et spil, hvor man skal danne ord med bogstaver. Det er en god måde at lære hinanden bedre at kende på, og samtidig have det sjovt.

 

  1. Scrabble – Scrabble er et andet spil, hvor man skal danne ord med bogstaver. Det handler dog om at få så mange point som muligt, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvornår man skal stoppe. Hvis ikke man er forsigtig, kan man let falde i den fælde, at man kun tænker på sig selv og ikke på den anden person.5. Et selvlavet spil med en dildo.

 

Det er altså vigtigt at være forsigtig med, hvilke spil man vælger at spille i et parforhold. Vælg de spil, der er gode for jeres forhold, så I kan have det sjovt sammen og lære hinanden bedre at kende. Lad være med at spille de spil, der kan være skadelige for jeres forhold.