Find din nye kat eller kattekilling 

Find din nye kat eller kattekilling

 

Find din nye kat eller killing

Leder du efter en kat eller kattekilling? Har du gået med overvejelsen om at anskaffe dig et nyt familiemedlem med fire ben? Så skal du være opmærksom på hvilken katterace du kunne tænke dig. Der findes masser af forskellige racer og det kan være svært at danne sig et korrekt overblik. Derfor er Dyreportal.dk stedet, hvor du skal søge din viden, på portalen er der lavet racebeskrivelser til alle katte, derudover kan du finde et leksikon med mere viden, alt fra størrelse til anden vigtig viden om katten. Inde på portalen kan du købe og sælge alle former for kæledyr og når du har fundet frem til om du skal have en Maine Coon, Norsk skovkat eller anden race kan du klikke ind her og finde katte til salg. På siden er der lavet en smart filtrering, som giver dig mulighed for at filtrere mellem alle katteracer, inddele i priser og område. Du kan på kort tid have fundet frem til alle de katte eller killinger som sælges i det valgte område og til den valgte pris. Over de seneste år, har der været en markant stigning af katte til salg. Det kan derfor godt være svært at navigere i og det er derfor filtreringen på siden er så effektiv.

 

Her er de 5 mest populære katteracer i Danmark

Vi har lavet en lille liste med de fem mest solgte katte i Danmark. Se alle racerne herunder.

  1. Maine Coon
  2. Norsk skovkat
  3. Ragdoll
  4. Siameser
  5. Perser

 

Her er 5 allergivenlige katteracer

Hvis der er helt rigtigt kan man ikke sige der som så, findes en allergisikre katterace. Men man kan derimod finde racer som er hårløse som betyder de ikke fælder, hår er som ofte er den største grund til allergiske reaktioner

 

  1. Bengalkat
  2. Russian Blue
  3. Sibirisk Skovkat
  4. Siameser
  5. Sphynx

 

Sælg dine katte gratis

Har du en kat som har fået killinger eller er du kommet i en uheldig situation og skal bortgive din kat. Skal du ikke frygte noget! Det kan Dyreportal.dk hjælper dig med og så endda helt gratis.

Ja du hørte rigtigt, det koster ingenting at sælge din kat eller killinger på portalen. Man opretter en gratis bruger, efterfulgt af en salgsannonce, som tager under 5 minutter at oprette. Når du har indtastet alle de korrekte oplysninger og trykket godkend, kommer den direkte ind til deres kundeservice, hvor annoncen bliver valideret og godkendt. Ved at oprette dig på siden, sikre du at kun de mest kvalificeret købere tager kontakt til dig, det koster nemlig et mindre beløb for at kunne kontakte sælger på portalen og på den måde kan man skære alle useriøse henvendelser fra. Dyreportalen skal være danskernes foretrukne salgsside indenfor køb og salg af kæledyr og de er godt på vej. Med deres tusindvis af brugere der hver måned enten søger eller sælger sine dyr gennem portalen. Så ønsker du en seriøs og kompetent samarbejdspartner til at sætte dine katte til salg er Dyreportal.dk stedet.

 

Sikker dyrehandel

Når du vælger at købe eller sælge din kat på Dyreportal.dk, sikre du også at dyrevelfærd bliver sat i fokus. På siden bliver alle annoncer gennemgået manuelt for at sikre at dyret kommer fra gode forhold. Gå på Dyreportal.dk og se deres store udvalg af katte til salg.