3 grunde til, hvorfor du skal tage hunden med på ferie

Har du en hund? Og kan du ikke finde ud af, om du skal lade den blive hjemme, når ferien går sydpå? For os at se er der ingen grund til at lade hunden blive hjemme, da det både er sjovt og hyggeligt at have den med.

 

Hundekennel? Moster Inge? Eller naboen? Det er ikke altid nemt at tage en beslutning om, hvem der skal passe hunden, når det er ferietid igen. Men, den beslutning behøver du heller ikke tage.

Hunden vil elske at være med

 

Din hund har det bedst, når den er sammen med dig og familien. Du og I er dens flok – så den vil under alle omstændigheder føle sig efterladt, hvis I tager afsted uden. Den vil derfor elske, hvis den får lov til at komme med til vandet, i sommerhuset eller i ferielejligheden. Så længe den bare er hos jer, er alt godt for den.

Du kan læse mere om hundevenlige ferieboliger på Feriemedhund.dk

Mange turiststeder er hundevenlige

 

Er du bekymret over, om hunden vil begrænse jer? Det vil den ofte ikke, da mange turiststeder er yderst hundevenlige. Det gælder især i lande som Tyskland og Østrig, hvor hunden kan komme med hvor som helst – selv med ind på restauranter.

 

Ellers er det bare at planlægge aktiviteterne efter det. Mange naturoplevelser kan gøres med hund, og gør det også kun sjovere og mere hyggeligt.

Du slipper for at savne den

 

Det sværeste ved at efterlade hunden derhjemme er netop savnet. For det er aldrig sjovt at efterlade sin bedste ven derhjemme. Men, det slipper du altså for ved at tage den med på ferie. Det sikrer også i højere grad, at du rent faktisk slapper af på ferien og ikke har tankerne derhjemme.

 

Så længe du bare sørger for at indrette ferien, så den også passer rigtig godt til hunden, er der ingen hindring for, at I tager afsted. Dertil skal du selvfølgelig også huske, at den skal have rabies vaccine samt et pas, inden I krydser den danske grænse.

 

Nogle lande kan også have regler om, at hunden skal have mundkurv på, når den er offentlige steder. Men ellers skulle der ikke være noget i vejen for, at I får en alletiders ferie alle sammen.

 

Du kan også udnytte tiden væk fra din bolig på andre måder, hvilket du kan se mere her om.