Tag en pause i din massagestol

I livet med fuld fart kan det være svært at finde tid til en pause. Hvornår skal man lade op, når der hele tiden er noget, der bør gøres eller nogle der bør passes? Familielivet er fornøjeligt og løjerligt, men til tider også enormt stressende. Derfor er det fuldstændig afgørende for ens trivsel, at man sørger for at tage de nødvendige pause og få fornyet energi. Det er ikke alle forældre, der er lige gode til at pleje deres egne behov. Tanken om, at man burde lave noget med børnene, får en til at tilsidesætte sine egne behov. Det er for den sags skyld også sundt nok til tider. Men man må, som forældre indse, at man bliver en bedre forælder af at have tålmodighed. Men for at have tålmodighed skal man have en kilde til energi, så der er noget at tappe fra, når prøvelserne kommer. For de kommer. Familielivet er fyldt af kaos og fart, så udfordringerne skal nok dukke op. Uden tvivl. 

 

En pause i kaosset

I det store tjuhej, kan det føles umuligt bare at finde femten minutter til at være helt selv og slappe af. Men for din egen skyld og i høj grad også for dine børns skyld, bør du finde ud af et tidspunkt på dagen, hvor du kan få lov til at være selv. Få ro. Lade op. Være dig. Mærke efter. Slå hovedet fra. Alt sammen for at blive den bedste version af dig selv overfor dine børn og for at sikre din mentale sundhed. 

 

Hvis man har vanskeligt ved at finde tid til sig selv, fordi man ikke kan finde så meget tid, at man kan tage væk fra huset, bør man overveje de muligheder, man kan have i hjemmet. Flere og flere er begyndt at benytte massagestole. Ved en massagestol får du både en fysiske afspænding, som naturligt ophober sig, når man konstant løfter på børn og praktiske opgaver. Derudover er der velvære at hente ved en massagestol. Hovedet kan koble fra, mens musklerne bliver afslappede. En massagestol er altså ikke bare et unødvendigt gadget, men kan faktisk blive dit nye frirum, så du kan tage den pause, som du har brug for. 

 

Måske du tænker, at børnene ikke kan håndtere, at du er i huset, men ikke må forstyrres. Men i virkeligheden forstår børn godt grænser. I virkeligheden er de meget glade for dem. Så når du fortæller dem, at du har brug for femten minutter i din massagestol hver dag, og at det er mor-tid. Så skal de nok respektere din tid i din massagestol. Hurtigt vil de også opdage, at den mor, der kommer tilbage fra et kvarter i sin massagestol, har mere overskud.