Klæd børnene godt på til sommerens leg

Børn skal have lov til at løbe og lege ude i naturen uden bekymringer om, at tøjet bliver beskidt eller ødelagt. Specielt i sommeren skal der leges udendørs, der skal tages på ture, og det er tid til nye oplevelser væk fra hverdagen. Det kræver som regel et par ekstra sæt tøj i tasken, når børnene får lov til at udfolde sig. Vær forberedt på, hvad du skal bruge af sommertøj til dine børn.

Find tøj til dit barn

Hos houseofkids kan du finde et stort udvalg af babytøj, børnetøj og meget mere. Der er mange forskellige mærker af børnetøj, så du kan finde dit yndlingsmærke eller måske opdage et nyt mærke af kvalitetstøj til dit barn. Derudover kan du læse, hvad du skal være opmærksom på og få gode råd, når du køber børnetøj. Du kan blandt andet finde let overtøj i genbrugsmaterialer, som er nemt at bevæge sig i til turene gennem skoven. Der er selvfølgelig også shorts, T-shirts og sommerkjoler til børn med mange forskellige farver og mønstre. Til de små kan du få sommerdragter, der er heldragter med kortere arme og ben. Så har børnene stadig samme frihed som i heldragterne, men er knapt så varme.

Regntøj

Til de våde sommerdage skal der bruges regntøj. Regntøj bliver lavet af to forskellige materialer. Pu kvalitet er hundrede procent vandtæt, men ikke så åndbart, hvilket betyder, at barnet nemt kan komme til at svede, hvis det bevæger sig meget. Polyester-kvalitet er ikke hundrede procent vandtæt, men til gengæld åndbart. Derudover kan du vælge regntøj med eller uden seler. Det perfekte regntøj kommer an på, hvor aktivt dit barn er, hvor meget barnet er udendørs, og hvad du vurderer, der er brug for.

Badetøj

Til turene på stranden, til ferier i badeland eller en dukkert i svømmebassinet i haven kan du få badetøj til børn. Til babyer kan du finde blebadebukser, der påkrævet i nogle svømmehaller. Til udendørs badning kan du finde badetøj med uv filter, så de mest sarte steder på kroppen er beskyttet fra solen. Har barnet en meget sart hud kan du få heldragter med uv filter, og ellers kan der bruges solcreme. Du kan også få badehatte og solhatte. Til de større børn kan du også finde badebukser og badedragter med uv filter i mange forskellige udformninger og farver. Derudover kan du også finde sandaler og badesandaler i mange forskellige størrelser.