Anmeldelse af Joha ulddragt: En forældres erfaring

Som mor til en vidunderlig lille dreng på 9 måneder, har jeg ofte spekuleret over, hvilken ulddragt, der er den bedste til mit barn. Nu har vi jo lige været igennem en vinter og forår, hvor der har været rig mulighed for forældre at få afprøvet dette. Jeg kiggede en del rundt på nettet, inden mit valg faldt på en Joha ulddragt. Dette valg kom jeg ikke til at fortryde!

 

Joha er et kendt dansk mærke, og jeg har længe været fan af deres børnetøj. Men deres ulddragt er simpelthen bare lækker. Den er ikke bare blød og dejlig at røre ved, men den holder også min lille dreng dejligt varm på de koldeste dage. Og det bedste af det hele? Selvom han leger og udforsker, forbliver han tør og komfortabel. Uld er nemlig fantastisk til at regulere kroppens temperatur og absorbere fugt. Ulddragten er lavet i børstet merinould, som virkelig er lækkert blødt.

Det skønne ved en Joha ulddragt er også, at den er designet til at passe perfekt til et lille barns krop og bevægelser. Den smarte dobbelt lynlås gør det nemt at få den på og af, og der er masser af plads til, at min lille dreng kan bevæge sig frit. Det er tydeligt, at Joha har tænkt over hvert eneste lille detalje.

 

Skiftede til en Joha ulddragt

Jeg kan ikke sige nok gode ting om ulddragten. Den har nærmest gjort en forskel for vores vinter. Vi har været ude på tur i bidende kulde, og hver gang har min søn været både tør, varm og glad. Modsat da min datter, der nu er lidt for gammel til en ulddragt, havde en fra et kendt supermarked. Kvaliteten er bare ikke det samme som i en Joha ulddragt! Så jeg kan kun anbefale alle jer andre mødre og fædre at investere lidt mere i jeres næste ulddragt – for det er jeg sikker på, at I ikke vil fortryde! Ja, en Joha ulddragt er en investering. Men det er en investering, der er hver en krone værd. Kvaliteten er i top, og jeg er sikker på, at dragten vil kunne holde til at gå i arv til yngre søskende. Og så er dragten virkelig nem at vedligeholde. Uld har fantastiske selvrensende egenskaber, så ofte er det nok bare at lufte den. Skulle det dog være nødvendigt at vaske den, kan det nemt gøres i maskinen på uldprogram, men det har endnu ikke været nødvendigt for os.

Vi fandt vores Joha ulddragt hos webshoppen BabyRiget.dk her, som er en af vores favoritshops.

 

Du kommer ikke til at fortryde dit valg

Jeg er glad for, at jeg har opdaget, hvor god en Joha ulddragt er. Den har gjort vores vinterdage mere behagelige og mindre stressende. Hvis du, ligesom jeg, ønsker det bedste for dit barn, så vil jeg varmt anbefale dig, at dit barns næste ulddragt bliver en Joha ulddragt. Jeg er sikker på, at du og dit barn vil elske den lige så højt, som vi gør. Så gør dig selv og dit barn en tjeneste – prøv en ulddragt fra Joha næste vinter. Jeg lover, at du ikke vil fortryde det.